Köszöntő

Szeretettel köszöntöm az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár nevében honlapunkon!

Tisztelt Érdeklődő!

Lehet, hogy látogatása csupán a véletlennek köszönhető, de az is előfordulhat, hogy célzott szándékkal kattintott ránk. Akárhogy is történt, köszönjük, és bízunk benne, hogy nem okozunk csalódást.
Évekkel ezelőtt azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy olyan intézményt alakítunk ki, amely igényes szórakozást és művelődési lehetőséget biztosít minden érdeklődőnek. Olyan nyitott  házat, mely értéket teremt és értéket közvetít, közösséget formál és közösséget szolgál.
Arra törekszünk, hogy a minőség, a sokszínűség, a megfizethetőség és a nyitottság legyen jellemző intézményünkre. Hogy a hagyományos, kedvelt megszokott programok, tanfolyamok, klubok, továbbra is lehetőséget nyújtsanak a kikapcsolódásra és a fejlődésre. Ugyanakkor új arculattal, a szolgáltatások bővítésével, a kommunikációs és a tárgyi feltételek fejlesztésével látogatóinkat kívánjuk szolgálni. Programjaink kialakításánál figyelembe vesszük a lakossági igényeket, folyamatosan felméréseket végzünk, hogy kínálatunk találkozik-e a helyi igényekkel. Szívesen fogadjuk a konkrét javaslatokat és ötleteket.
Amatőr művészeti csoportjainkban figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra, az önkifejezés különböző formáira, igyekszünk megteremteni a megmérettetés lehetőségét.
A hagyományos közösségi formáinkon kívül divatos tanfolyamaink, klubjaink, ismeretterjesztő sorozataink kínálnak új ismereteket, kulturált elfoglaltságot kicsiknek és „nagyoknak” egyaránt
Színházi- és előadóestjeinkre az igényes szórakozásra vágyókat várjuk. Nagy öröm számunkra, hogy a törzsvendégeink száma folyamatosan nő, s nem csak az erdőkertesiek körében.
Évente kb.14-16 kiállítás nyílik falaink között, a képző- ipar- fotó- és népművészet mellett  gyermekrajz-pályázatok anyaga és egyes hétköznapi mesterségek is bemutatásra kerülnek. A kiállítások esetenként ismeretterjesztő előadásokkal, koncertekkel egybekötött, komplex programok. A tárlatok fő helyszíne az emeleti Galéria, a kisebb kiállításokra a Klub I-ben és az előcsarnokban kerül sor.
A sokféle eseményről részletesen tájékozódhatnak a honlap tematikus részein.
Oldalainkat úgy állítottuk össze, hogy minél hitelesebb képet nyújtson tevékenységünkről, ezzel együtt szeretnénk egyszerűbbé, könnyebbé tenni a választást reménybeli látogatóink számára, hiszen sokféle programot, tanfolyamot, és közösségi együttlétet kínálunk, melyek között érdemes „szörfözni” és választani belőlük.Weboldalunkat folyamatosan aktualizáljuk, ezért ha pontos és naprakész információkra van szüksége, javasolom, vegyen fel bennünket a „kedvencek” közé, hogy a későbbiekben egy mozdulattal ránk találjon. Köszönjük eddigi figyelmét és bizalmát, továbbra is várjuk Önt és kedves családját honlapunkon és intézményünkben egyaránt! Kellemes böngészést kívánok!

Pallag Katalin

Pallag Katalin