Lőj egy szelfit a kedvenc művházad előtt, hogy a családoddal eltölthess 2 éjszakát félpanziós ellátással a noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpontban! Sőt! A képeddel nem csak Te, hanem kedvenc intézményed is gazdagabb ...
 Lőj egy szelfit a kedvenc művházad előtt, hogy a családoddal eltölthess 2 éjszakát félpanziós ellátással a noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpontban! Sőt! A képeddel nem csak Te, hanem kedvenc intézményed is gazdagabb lehet, méghozzá egy 100.000 forintos műszaki cikkek vásárlására felhasználható utalvánnyal a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvény jóvoltából, melyet idén február 10. és 12. között rendezünk meg. Kíváncsi vagy a részletekre?

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint készíteni egy vagány, kreatív, egyedi szelfit a kedvenc művelődési házad előtt, majd ehhez a játékfelhívás poszthoz kommentben feltölteni. A kommentben a fotó alatt add meg a művelődési ház pontos nevét és a települést, ahol található.
A játék során a legtöbb lájkot szerzett komment tulajdonosa nyer. Fontos, hogy csak a poszt alatti kommentre érkezett lájkok számítanak.
Ne habozz hát, készíts egy remek fotót, majd vidd hírét a versenynek! A legtöbb lájk eléréséhez azt javasoljuk, hogy ismerőseidet irányítsd egyenesen a Kultúrházak éjjel-nappal oldalára, hogy biztosan érvényes szavazatot (lájkot) tudjanak adni a képedre.

A verseny a művelődési házak között is zajlik, hiszen az a kultúrház, amelyik a legtöbb szelfin szerepel, szintén gazdagabb lesz egy 100 ezer forintos utalvánnyal, melyet műszaki c

ikkek vásárlására fordíthat.
Így érdemes a művelődési házaknak is aktívan népszerűsíteniük ezt a játékot követőik közöttA játék január 23-án indul, és egészen február 7-ig tart! Ne habozz hát, szelfire fel!
 #cooltour2017 #mindennapihagyományaink #vankepedhozza

https://www.facebook.com/kulturhazak