Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
 2018. júliusi programok

Júliusban a Faluház és a Könyvtár zárva van.
Nyitás: augusztus 13-án

A mozgáscsoportjaink csütörtök délután 16.oo-20.oo-ig a szokott időpontban működnek (beleértve a hétfői csoportokat, amennyiben ez a nap számukra is megfelelő, és jelezték).
A Hétszínvirág Családi Klub számára is biztosított a lehetőség, a páros csütörtöki napokon – amennyiben ezt igénylik, és jelzik is.

28-án (szombat) 14.oo ULTI-KLUB

Augusztusi előzetes:
A hónap második hetében (még a zárva tartás idején, 6-10-ig) befogadtuk a helyi iskolában működő judo csoport táborát, Hajdu Ádám judo edző vezetésével.

20-án 20.oo Községi ünnepség a Szent István parkban
Községi kitüntetések átadása, ünnepi műsor Államalapító Szent István királyunk emlékére
Köszöntőt mond: dr. Pásztor László polgármester
Műsor: A budapesti Bartók Béla AMI tanárainak Dixieland zenekara
Utána TŰZÍJÁTÉK

FELHÍVÁS

„ITT ÉLÜNK”
Elmúlt három év, és idén esedékes a településen és környékén élő képzőművészek közös kiállítása, amit 2015-ben triennáléként hirdettünk meg.
A meghívó a szlogenünket is tartalmazta: „A sokszínűség jellemez bennünket...” ezt továbbra is vállaljuk. Aki eljött megnézni a 29 alkotót befogadó tárlatot, meggyőződhetett erről. Bízom abban, hogy idén szeptember 29-én ugyanilyen színes tárlatot nyithatunk. Ez egy „emlékeztető” felhívás, hogy minden alkotónak legyen ideje a munkáit ebből a szempontból is elgondolni, előkészíteni.
A feltételek azonosak a három év előttivel: a képeket keretezve, vagy 50 x 70-es kartonra paszpartuzva, a kisplasztikákat talapzattal ellátva kérjük.
A részvételről augusztus 16-áig kérünk visszajelzést, hogy a meghívóban feltüntethessük a kiállítókat. A kiválasztott munkákat kérjük, szeptember 6-án (csütörtök) 9.oo-20.oo óráig, vagy 7-én (péntek) 12.oo-20.oo óráig kérjük behozni, kiállításra alkalmas állapotban.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!