Lepje meg magát és családját a 2017. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.

Fedezze fel Magyarország számtalan látnivalóját, természeti ...
 

 Lepje meg magát és családját a 2017. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.
Fedezze fel Magyarország számtalan látnivalóját, természeti és kulturális értékeit, földön, vízen, levegőben, s mindezt sok-sok kedvezménnyel!
Válassza a kártya bármely típusát, a Basic, vagy Plus csomagot, kedvezményes utazási lehetőségek, múzeumi, színházi, állatkerti, cirkusz, és fürdő belépők, és sok más szabadidős tevékenység várja az országban.  A kártya nem névre szóló, így barátok, ismerősök is élvezhetik annak előnyeit 2018. január  31-ig.
A kedvezményeket három módon kaphatják meg: 
Kártya felmutatásával sok száz elfogadóhelyen, 
Közlekedési kedvezmények a szelvényfüzetben 
További vonzó kínálat az internetről letöltött és  kinyomtatott  „e-szelvények”  segítségével
Egy kis ízelítő a kártyacsomagok tartalmából:
Hungary Card Basic: Az ára már az első használatnál megtérülhet, tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) és számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá, pl. fél árú belépők a Zsolnay-Negyedbe, Újszínházba, Bethlen Téri Színházba, Fővárosi Állatkertbe, Harkányi Gyógyfürdőbe, 20% dunai hajózásnál, 25% a Fővárosi Nagycirkuszba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra, stb.
Hungary Card Plus: 
Magában foglalja a Basic csomag összes kedvezményét
33-50% egyúti vasúti menetjegyre
50% helyközi Volán autóbuszjáratokon
Ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban
50% az Aquaworldbe
50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár gyógyfürdőinek egyikében
50% balatoni hajózásnál
50% az Álomautó Múzeumba
Árak:
Hungary Card Basic: 6 000 Ft /db
Plus csomag: 12 000 Ft /db
A kártya érvényessége: 2018. január 31.
Megvásárolható >
A 21132 KUPONKÓD SEGÍTSÉGÉVEL 10% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ MEG a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. A kiszállítás ingyenes.